Logo Buurtacademie zonder rand

Huiswerkhulp / Gallusstichting
Vacaturenummer: 027 - 19
Organisatie: Gallusstichting
Functie: Huiswerkhulp
Taken: Je wordt gekoppeld aan een huiswerkmaker met een hulpvraag. Deze vraag komt zo mogelijk tot stand in overleg met ouders en school. Hier komt een opdracht uit voort waar je samen met de huiswerkmaker mee aan de slag kunt. Dit gaat vaak digitaal, het kunnen gebruiken van een eigen laptop is handig, maar kan ook geregeld worden. Voorbeelden zijn gebruik maken van oefenprogramma’s op huiswerkprogramma’s digitaal, maar ook lezen en/of oefenen van de tafels etc. We staan ook open voor specifieke vakken in het voortgezet onderwijs of hulpvragen van volwassenen, maar daar zijn nu nog geen vragen voor.
Tijdsduur en tijdstippen: Afhankelijk van de wens van jou/de betreffende huiswerkmaker een half uur tot een uur per week. Op termijn bij meer aanvragen mogelijk ook meer uren.
Aanvullende informatie: Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website: https://komdersuut.wordpress.com/
Werkomstandigheden: Je werkt in een rustige ruimte in Komdersuut, mogelijk is dit boven (alleen per trap bereikbaar).
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top