Logo Buurtacademie zonder rand

Activiteiten ontwikkelen / Komdersuut
Vacaturenummer: 022 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Ontwikkelen van nieuwe activiteiten Komdersuut
Taken: We zijn op zoek naar iemand die wil meedenken over de activiteiten die plaatsvinden vanuit Komdersuut. Naast de inloopfunctie willen we graag activiteiten organiseren waarbij er ruimte ontstaat voor zingeving en inspiratie. Hierbij willen we graag generaties verbinden. Heb je goede ideeën of ben je de persoon die bij anderen goed kan luisteren waar er behoefte aan is, dan ben je van harte welkom.
Tijdsduur en tijdstippen: In te zetten tijd is zeer flexibel. Je mag eenmalig een idee aandragen, in overleg kun je samen met een coördinator ook een plan komen uitvoeren (van het melden van een gedachtenspinsel tot het vormgeven en uitvoeren eenmalige of langdurige activiteiten is mogelijk.)
Aanvullende informatie: Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website: https://komdersuut.wordpress.com/
Werkomstandigheden: Ideeën bedenken thuis, uitvoering in overleg, er kunnen ook activiteiten buiten de pastorie plaatsvinden op een andere locatie.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top