Logo Buurtacademie zonder rand

Coördinator Winkel / Komdersuut
Vacaturenummer: 021 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Coördinator Winkel
Taken: Het beheren van een cadeauwinkel met “producten met een verhaal”. Hierbij behoort het verzorgen van publiciteit (samen met kernteam), het werven en selecteren van aangeboden producten, onderhouden van contacten met de verkopers. Ontwikkelen instructie voor vrijwilligers die producten verkopen in de winkel. Als je dit leuk vindt kun je ook een aantal uren als gastvrouw zorg dragen voor de winkel. Inrichting van de winkel, etaleren van producten in de schappen en seizoen inrichting van de winkel maandelijks.
Tijdsduur en tijdstippen: De winkel is geopend tijdens openingsuren. Bij meer doorloop van producten willen we maandelijks het aanbod vernieuwen. Maandelijks 2-3 uur en daarbuiten vooral mailcontacten en mogelijk afspraken met verkopers.
Aanvullende informatie: Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website: https://komdersuut.wordpress.com/
Werkomstandigheden: Activiteiten direct gebonden aan inrichting vinden plaats in Komdersuut, overige contacten kunnen vanuit eigen huis gebeuren.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top