Logo Buurtacademie zonder rand

Algemeen Bestuurslid / Komdersuut
Vacaturenummer: 016 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Algemeen Bestuurslid
Taken: Buiten het bijwonen van vergaderingen, bewust helpen de organisatie meer bekend te maken en soms een overleg met een andere vereniging of organisatie, waarmee banden zijn, bijwonen. Bij toerbeurt de opening van de vergadering verzorgen. Betrokken zijn bij het succesvol maken van Komdersuut.
Tijdsduur en tijdstippen: Vergaderingen zijn meestal op maandag of dinsdagavond, ongeveer 6x per jaar. Buiten het bijhouden van de correspondentie is het fijn als je taken oppakt die door het bestuur gedaan moeten worden. Hier kijken we naar het doen van de taken die het best bij je passen.
Aanvullende informatie:

Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website.

https://komdersuut.wordpress.com/

Werkomstandigheden: Pand in opknapfase met 1 verdieping, welke voorlopig alleen per trap bereikbaar is. Vergadering op begane grond.
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top