Logo Buurtacademie zonder rand

Ondersteuning Administratie / Komdersuut
Vacaturenummer: 015 - 19
Organisatie: Komdersuut
Functie: Ondersteuning Administratie
Taken: Beheren email adressen, verzenden nieuwsberichten en andere administratieve klussen. Hiermee ondersteun je het team van coördinatoren van Komdersuut.
Tijdsduur en tijdstippen: 2 uur per week, dit kan deels in eigen tijd. Een tweewekelijks moment van overleg met het kernteam op de maandagochtend of donderdag overdag in Komdersuut heeft de voorkeur. Aansluitend kan op locatie gewerkt worden.
Aanvullende informatie:

Wij zijn een bont gezelschap, dat door samen werken, delen en bouwen een gemeenschap wil vormen. Ontmoeting en samen delen staan centraal. Zo willen we generaties verbinden en tijd en ruimte maken voor zingeving en inspiratie. We zijn een jonge organisatie waar de starters nu veel verschillende taken uitvoeren. Nu het project groeit hebben we veel taken in stukjes geknipt, zodat er behapbare kleine taken ontstaan. Natuurlijk kun je er meerdere combineren als je dat leuk vindt. Wil je voor langere tijd met ons samenwerken, dan werk je binnen de voorwaarden van een vrijwilligerscontract. Na een periode uitproberen leggen we daarin de afspraken vast. Betreffen de werkzaamheden vast 4 of meer uren per week of is er een grote projectmatige klus, dan kunnen we in overleg een vergoeding aanvragen (gesponsord door de overheid in verband met burgerparticipatie). Voor meer info bezoek onze website.

https://komdersuut.wordpress.com/

Werkomstandigheden: Toegang tot gebruik van een computer en internet zijn noodzakelijk. In het pand is een kantoorruimte op de eerste etage beschikbaar (nog zonder traplift).
Informatie:

Komdersuut, Dorpsstraat 33 te Angerlo,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

Vrijwilligersvacaturebank Buurtacademie Doesburg

Gerti Bregulla

De Linie 4, 0313 – 71 24 00 / 0313 – 71 24 03

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top